Bemutatkozás

Falusi környezetben lévő két szintes vendégházunkban 5 nagy méretű szoba található. A szobák 20 és 25 nm2 közötti méretűek.

1 szoba a földszinten, 4 szoba az emeleten található. A vendégházban összesen 16 férőhely van. A szobák led tévékkel van felszerelve. Szobáink igény szerint további pótágyakkal bővíthetőek. Ha nagyobb létszámmal érkezne lehetőség van családunk másik vendégházában további 16 főt elszállásolni egy utcányira tőlünk.

Tágas nappalik, panorámás, fedett erkélyek valamint 3 fürdőszoba, 1 külön mellékhelyiség lett kialakítva, hogy komfortos lehessen a szállás vendégeink számára.

Vendégeink önellátásához maximálisan felszerelt konyhában többek közt gáztűzhely, mikró, hűtő, mosogatógép, vízmelegítő is megtalálható. De igényelhető reggeli és félpanzió is, akár speciális igényeket is kielégítve.

A szemetet szelektíven gyűjtjük a vendégház teljes területén. Kihelyezésre került egy kupak adománygyűjtő is, mert úgy tapasztaljuk, hogy egy vendégházban sok műanyag palack gyűlik össze egy szezon alkalmával. Ha megtelt leadjuk annak a szervezetnek, aki éppen gyűjtést szervez valaki számára.

A nappalikban Digi tévé működik széles csatornaválasztékkal. A vendégház teljes területén pedig WiFi szolgálja a kikapcsolódás élményét.

Vendégházunk földszinti nappalija (30 nm2) alkalmas nagyobb létszámú összejövetelek, családi, szakmai rendezvények, csapatépítés, születésnap vagy akár ballagás családias, hangoskodástól mentes diszkrét lebonyolítására is. De minden évben osztályokat és a városunkban munkát végző vállalkozókat is szívesen fogadunk. A nappali 25 főig berendezhető ülőhellyel és asztallal.

A nappalijaink légkondicionálóval ellátottak.
Klíma használati díj: 2.000 Ft/4 óra/nap/db
A vendég által választott intervallumban.
A klímához távirányítót nem biztosítunk, azt minden esetben a házigazda kezeli kizárólag.
A vendégház alsó társalkodójából közvetlen kiléphetünk a teraszra ahol egyedi nagyméretű fakiülőn is együtt tudnak lenni vendégeink. A terasz ezen része árnyékolható.

Kertünkben 10 személyes filagória, sörpad, grillező és szalonnasütő található, melyhez bográcsot, tárcsát, nyársat és fejszét is tudunk biztosítani.

Egy kosárnyi fát díj ellenében tudunk adni.

A szerves hulladékot komposztládába gyűjtjük.

A vendégház saját tágas belső parkolóval rendelkezik, mely kisbusszal is parkolható.

Bababarát vendégházunkban az anyukák is kikapcsolódhatnak gyermekeikkel. Kornak megfelelő kiságyat, babakádat, etetőszéket és fellépőket is tudunk biztosítani. Az emeleten a lépcsőház kis kapuval lezárható.

Vendégházunkban Vendégeink kényelme és nyugalma mellett egészségük is egyaránt fontos számunkra, ezért szobáinkat minden vendég után a legnagyobb gondossággal, ózongenerátorral fertőtlenítjük.
Az ózongenerátor megöli a baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkát, eltünteti a kellemetlen szagokat.
Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni. Bizonyított, hogy az ózon elpusztítja a vírusokat!

 

A közelben egy nagy játszótér is található. Illetve vendégeink csemetéi a helyi gyerekklubot is látogathatják.

Falunkban helyi termékek kóstolására és vásárlására is van lehetőség. Cserkúton továbbá található egy kis horgásztó, egy Árpád-kori templom, Cana-domb kőzettani ritkaság, valamint kis túrával a Babás-szerkövek és a csodálatos Zsongor-kő kilátó is elérhető, mely egész évben csodás kikapcsolódást és élményt nyújt az idelátogatóknak.

Egyéb program lehetőségek 30 km-es körzetben körzetben: gyógyfürdők, borvidék, horgászati lehetőségek.

Pécs tőlünk 6 km-re érhető el.

Én mint a vendégház tulajdonosa , igyekszem vendégeimnek a programok legszélesebb választékát nyújtani, érkezzen a vendég bármilyen érdeklődési körrel. Igény és kor szerinti program összeállításban is szívesen segítek. Lehetőség van idegenvezetőt is fogadni, aki bemutatja Pécs nevezetességeit. Vagy aki a természetet szereti, a Jakab-hegyre is lehet kísérőt szervezni.

 Illetve fogyatékkal élő csoportok tagjaként fontosnak tartom az ép és fogyatékkal élő emberek egymáshoz való közeledését. Így az egyik programunk „Érzékenyítő séta kerekes székes kísérővel”, ami azt jelenti, hogy, mopeddel járó idegenvezetővel lehet más szemszögből a városban sétát tenni és közben beszélgetni.